Společnost SOFTWARE602 uspěla na digitálním trhu EU

Praha, 14. 6. 2017 — Česká společnost Software602 dosáhla významného úspěchu v rámci digitálního trhu Evropské unie, jelikož se právě dnes stala kvalifikovaným poskytovatelem služeb vytvářejících důvěru. Kvalifikované služby spočívají v ověřování a uchovávání platnosti elektronických podpisů při práci s digitálními dokumenty, a to v souladu s evropským nařízením eIDAS. Software602 tyto služby nabízí pod souhrnným názvem SecuSign.

14.6.2017 / Tiskové zprávy

Získaná certifikace je výjimečným úspěchem této české společnosti. Software602 se v rámci EU stává prvním subjektem, který nabízí obě tyto kvalifikované služby pro bezchybnou práci s digitálními dokumenty podle nařízení eIDAS přes všechny certifikační autority v celé Evropské unii.

„SecuSign jsou nejen kvalifikované služby vytvářející důvěru, ale i další rozšiřující služby, které mohou využívat zákazníci z řad firem i institucí napříč celou Evropou,“ říká Pavel Nemrava, ředitel divize Public společnosti Software602, a dodává: „Využíváním kvalifikovaných služeb získávají klienti jistotu a bezpečí při práci s elektronickými podpisy nebo pečetěmi, kterou doposud neměli. Za správnou funkci kvalifikovaných služeb ručíme podle zákona a ručíme tak tedy i za případné škody. Služba SecuSign je určena zejména těm, kteří chtějí mít právní jistotu při práci s digitálními originály dokumentů.“

O společnosti

Software602 je tradiční česká společnost. Digitalizací procesů, dokumentů a dlouhodobou archivací pomáhá efektivněji dosáhnout provozních i obchodních cílů firem i organizací více než 26 let.

Společnost Software602 je certifikována podle mezinárodních norem řízení, které provedly renomované globální certifikační společnosti. Její byznys je postaven na třech pilířích — inovacích, stabilitě a partnerství.

Chcete vědět více? Kontaktujte nás

a mezitím se rozlučte s papírem

Volejte

Pište na e-mail
info@602.cz

Nebo využijte
kontaktní formulář

Na váš dotaz odpovíme nejpozději do dvou pracovních dnů.

osobních údajů